Groglass® – Gada Darba devējs 2017

Novērtējot mūsu Uzņēmuma sadarbību ar RTU Rīgas Biznesa skolu, ieguldījumu mācību iestādes studentu izglītošanā un absolventu piesaistē, šī gada jūnijā Groglass® saņēma īpašu mācību iestādes nomināciju Gada Darba devējs 2017.
„Ir patiess gods, ka RTU Rīgas Biznesa skola izraudzījusies Groglass® par Latvijas Gada Darba devēju. Iespējams, pirmās asociācijas, kas ienāk prātā saistībā ar šīs prestižās balvas saņemšanu, ir labas darbavietas un dāsnas darbinieku priekšrocības. Uzņēmumā Groglass® tas ir visa pamatā. Bet, lai būtu patiesi iekārojams Uzņēmums, kurā strādāt, Groglass® kā darba devēja mērķis ir, lai katra darbavieta būtu izaicinājums, kur Darbinieks varētu profesionāli augt un sasniegt savu spēju virsotni.

Pirms 8 gadiem, kad Eiropas tirgū tika uzsākta mūsu augstvērtīgo stiklu tirdzniecība mākslas darbu ierāmētājiem, tur darbojās 5 mūsu konkurenti, un tagad Groglass® ir šī tirgus līderis. Lai kļūtu un paliktu #1,mūsu darbinieki ik dienu risina “super problēmas” un tas, manuprāt, veido labu darba devēju.

Pie mums strādā visdažādākie Latvijas speciālisti – jaunieši, kuriem patika spēlēt video spēles, tagad programmē mūsu robotus un arvien uzlabo mūsu unikālās iekārtas; Latvijas Universitātes Fizikas un Matemātikas fakultātes absolventi eksperimentē ar vēl neizpētītām materiālu īpašībām, kas ir pārāk smalkas, lai ar prātu aptvertu. Biznesa skolas absolventi, kuriem patīk ceļot, arvien palielina mūsu pārdošanas apjomus nu jau vairāk nekā 45 pasaules valstīs. Un visiem kā vienam ir mērķis – sasniegt labāko rezultātu. Bizness tiek attīstīts, veicinot darbinieku attīstību.

Labi izglītoti un motivēti darbinieki ir viens no Uzņēmuma veiksmes stūrakmeņiem. Paldies Groglass® komandai!” stāsta Groglass® dibinātājs un valdes loceklis Sasha Kelberg.

Esam pagodināti, ka RTU Rīgas Biznesa skola izraudzījusies Groglass® par Latvijas Gada Darba devēju un varam lepoties, ka strādājam Uzņēmumā, kas atzinīgi novērtēts Latvijā un visā pasaulē.