Esam radījuši tiešsaistes apmācību platformu Framing Academy by Artglass

Gadu simtiem attīstītās rāmēšanas tradīcijas un prasmes mūsdienās ir izzūdošs fenomens. Tomēr individuālu rāmējumu nespēj aizstāt neviens masu ražošanā radīts rāmis, taču mēs ticam, ka rāmēšana vēl aizvien ir būtiska ne tikai muzejos, bet arī ikvienam, kas vēlas parūpēties par sev nozīmgiem mākslas darbiem un priekšmetiem mājās vai birojā.

Mēs esam nolēmuši palīdzēt saglabāt nenovērtējamās rāmēšanas prasmes un zināšanas, atbilstoši 21. gadsimtam, tāpēc esam radījuši jaunu tiešsaistes apmācības platformu Framing Academy by Artglass. Tā ir vietne, kurā nozares knifiņus apgūt gan iesācējiem, gan pieredzējušiem rāmēšanas profesionāļiem, tāpat arī dalīties ar viedokli un zināšanām ikvienam, kam rūp rāmēšanas zināšanu saglabāšana un attīstīšana.

Framing Academy by Artglass jau tagad pieejamas pirmās videolekcijas par veiksmīga rāmēšanas biznesa izveidi kopā ar straptautiski atzīto ekspertu Džeimsu Milleru (James Miller). Plānots platformu attīstīt arī ar citām videolekciju sērijām, un vietnes lietotāji aicināti iesaistīties satura veidošanā, lai kopīgiem spēkiem rāmēšanas prasmes uzplauktu no jauna.

Apmeklējiet Framing Academy by Artglass: https://www.framing.education/