Sertifikācija – veiksmīgas uzņēmējdarbības apliecinājums

Groglass nemainīgi turpina savu darbību saskaņā ar starptautiskiem kvalitātes standartiem: ISO 9001, ISO 50001 un OHSAS 18001.

“Ieviestā kvalitātes vadības sistēmas nav tikai sertifikāts rāmītī, tā ir domāšana un attieksme pret klientu vēlmēm un vajadzībām, atbildība par darbinieku drošību, viņu vajadzībām un interesēm, kā arī efektīva visu Groglass resursu izmantošana.

Nepārtrauktas pilnveides ceļa vienmēr meklējam ķēdes vājāko posmu, domājam, kā kļūt efektīvākiem pat sīkākajos ikdienas procesos. Vai kādreiz ir iespējams apstāties šajā pilnveidošanās un attīstības ceļā? Nē, šim ceļam turpinājums ir vienmēr” , ir pārliecināta Groglass kvalitātes vadības sistēmu un darba aizsardzības speciāliste Mairita Bērziņa

ISO 9001:2015 kvalitātes pārvaldības sistēmas sertifikāts apliecina, ka Groglass ir ieviesta vispārējā kvalitātes vadības sistēma, lai izpildītu klienta prasības, sākot ar pasūtījuma pieņemšanu līdz produkcijas nogādāšanai klientam. 

Sertifikāts OHSAS 18001:2007 darba drošības un arodveselības pārvaldības sistēmas pārvaldības jomā parāda, ka Groglass pievērš īpašu uzmanību darba drošības un aizsardzības jautājumiem, darot vairāk, kā nosaka ārējie normatīvie akti un parādot, ka Darbinieki ir nozīmīgākie Groglass resursi.

Energopārvaldības sistēmas ieviešana un ISO 50001:2012 sertifikāta saņemšana parāda, cik nozīmīga Groglass ir  energoresursu un enerģijas izmantošanas efektivitātes paaugstināšana, lai racionāli izmantotu šos resursus, samazinātu izmaksas un paaugstinātu mūsu konkurētspēju.